Martin's Rentmeesterij

LA_sitemanager • 2 March 2020

Martin's Rentmeesterij is gevestigd in de voormalige Rentmeesterij woning van het Kasteel van Alden Biesen, dat dateert uit de 17e eeuw. Het hotel bevindt zich op slechts 150 meter van het prestigieuse kasteel van Alden Biesen, midden tussen de boomgaarden. Het biedt 4-sterrenfaciliteiten en een mooi interieur, waar design en nieuw gecombineerd worden met authenticiteit. Martin's Rentmeesterij heeft onder meer een wellness, een restaurant met zicht op de prairietuin en boomgaard en een bar met een open authentieke 17e eeuwse haard. Er is gratis Wi-Fi voorzien in het hele hotel.

Alle kamers van Martin's Rentmeesterij zijn ingericht in warme kleuren en met luxueuze stoffen. Ze beschikken over een flatscreen-tv met kabelkanalen, een minibar en een moderne badkamer. Je kan kiezen tussen kamers met regendouche, kamers met bad of bubbelbad. De suites bevinden zich in de Rentmeesterswoning waar je veel authentieke bouwelementen zal terugvinden. Het ontbijt wordt elke dag geserveerd in het restaurant met zicht op de boomgaard en prairietuin. Zelfs in de winter kan je het kasteel van Alden Biesen zien, vanuit het restaurant.

Martin's Rentmeesterij bevindt zich net naast het kasteel van Alden Biesen, dat het vertrekpunt is van verschillende mooie wandel- en fietsroutes. Samen met de wellness is het hotel uitermate geschikt voor relaxatie. Er is een ruime gratis parking voorzien vooraan het hotel.

KAMERS

  • Cosy Double

BOEK NU JOUW VERBLIJF BIJ MARTIN'S RENTMEESTERIJĀ VIA TABANAA - ONLINE BOOKING